Wat is Juice Vape?

Wat is Juice Vape?

Wat is E-juice / E-liquid?

Wat is juice vape Zoals vermeld in de vorige sectie, gebruikt vapen ejuice om rook te creëren. E-liquid bevat een mengsel van plantaardige glycerine (VG), propyleenglycol (PG), nicotine en smaakstoffen.

Wat is plantaardige glycerine (VG)?

VG is een organische stof (organisch) is een stof die wordt gewonnen uit natuurlijke oliën zoals kokosolie en palmolie door onder hoge druk te verhitten met water, waaruit gedistilleerd wordt geïsoleerd om te produceren meest pure elektronische sigaret.

VG wordt voornamelijk gebruikt in de voedingsindustrie met twee rollen: het is zoet maar bevat minder calorieën dan suiker (bijv., Niet-suiker dieetvoeding, mensen gebruiken VG in plaats daarvan); VG is ook erg goed in het absorberen van vocht door vocht uit de lucht te absorberen. Daarom wordt VG voornamelijk gebruikt om voedsel te zoeten en vochtig te houden.

Wat is propyleenglycol (PG)?

Ook een organische stof gewonnen uit propyleenoxide. PG is een speciale kleurloze geurloze stof. Veilig gecertificeerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, PG wordt in de voedingsindustrie gebruikt als conserveermiddel en bevochtiger.

Verschil tussen VG / PG

Terugkomend op Vape, is VG dikker en dichter dan PG en PG is zoeter dan VG. Simpel gezegd, een hoge verhouding VG zal meer rook produceren, terwijl een hogere verhouding PG meer smaak en zoetheid zal creëren. PG is ook gemaakt als de belangrijkste factor voor de keelhit (gevoel in de keel terwijl we roken). 50Pg / 50Vg is een veel voorkomende verhouding in essentiële oliën voor vapen, naast 30PG / 70VG, 40PG / 60VG en 100 VG voor gebruikers die van veel rook houden.

Nicotine

Nicotine is niet de belangrijkste factor om e-juice te creëren, we kunnen zonder nicotine, meestal gebruikt door rokers als alternatief en om gebruikers te helpen stoppen met roken. Nicotinegehaltes zijn gewoonlijk verdeeld in 5 niveaus.


Nee - 0 mg nicotine
"Mild" - 3 mg nicotine
"Medium" - 6 mg nicotine
"Heavy" - 12 mg nicotine
"Superzwaar" - 18 mg nicotine