Hoe Vape etherische olie voor beginners te kiezen

Hoe Vape etherische olie voor beginners te kiezen

Mensen die vape gaan gebruiken, schamen zich altijd erg voor honderden flessen etherische oliën met duizenden verschillende smaken en weten niet welke fles ze moeten kiezen. Factoren zoals het nicotinegehalte, de VG / PG-verhouding in etherische oliën zijn ook factoren bij de selectie van etherische oliën. Hier is alles wat u moet weten om een ​​fles etherische olie te kiezen die bij u past

Nicotine-inhoud

Het nicotinegehalte in elke fles etherische olie wordt gewoonlijk gevonden bij 0,3 - 0,6 - 1,2% voor gewone nicotine en 2,5 - 3,0 - 5,0% voor nicotinezout. "Salt Nic en etherische oliën bevatten absoluut geen nicotine. Dus hoeveel nicotine etherische olie werkt het beste voor u:

- Salt Nic etherische olie 2,5% of meer: ​​als u veel rookt en gewend bent om keelpijn te krijgen, is de smaak van etherische olie die u voelt met dit nicotinegehalte extreem klein.

- Vape met etherische olie 0,6 - 0,12%: als u een balans wilt vinden tussen de smaak van etherische olie en keelpijn.

- 0,3% etherische olie vape: bij dit nicotinegehalte is het gevoel van een keelstoot bijna helemaal afwezig, je zult het meest aroma van essentiële oliën voelen.

- 0% vape etherische olie: nicotinevrije essentiële oliën zijn gemakkelijk te gebruiken voor niet-rokers, maar uiterst ongemakkelijk voor mensen die tabak hebben gerookt, ze zullen nog steeds hunkeren naar nicotine.

VG / PG-verhouding

De vier hoofdingrediënten in een fles essentiële oliën voor vapen zijn nicotine, plantaardige glycerine (VG), propyleenglycol (PG) en smaakstoffen (smaakstoffen), waarvan VG-PG en aromatherapie veel worden gebruikt in voedsel en geneeskunde. Internationaal. Een goede vuistregel is dat de etherische olie een hoger percentage VG heeft, hoe soepeler het gevoel van zuiging is, hoe meer vocht het zal opnemen, de smaak zal lichter zijn. Omgekeerd, als de etherische olie een lage VG-verhouding heeft, zal het zuiggevoel minder stoom produceren, maar in ruil daarvoor is de smaak erg rijk. U kunt verschillende essentiële oliën met verschillende VG / PG-verhoudingen proberen om het product te vinden dat het beste bij u past.

Kies een smaak

Welke voor jou het meest geschikt is voor duizenden verschillende essentiële oliën van vapen? Met zoveel keuzes zul je zeker je favoriete smaak vinden, hoewel het lang kan duren. De beste smaakopties voor nieuwe vape-gebruikers zijn meestal essentiële oliën met zoete smaak, zoals snoep, desserts, frisdrank of fruit, en in warme klimaten zoals Vietnam, essentiële oliën voor vapen cool mint hebben is altijd de eerste keuze voor nieuwe vape-gebruikers. Hier zijn enkele van de smaken die worden aangetroffen in essentiële oliën van Vape

Smaak van fruit

De coole vape met muntfruit is absoluut de meest voorkomende olie elke keer dat je een van je lokale vape-winkels bezoekt. Vape-oliën met fruitsmaak variëren in hun zoetheid, waarvan sommige zuur zijn en variëren in niveaus op basis van hoeveel munt of niet.

Muntsmaak

Als je denkt dat pepermunt geen smaak heeft maar alleen koel aanvoelt, dan heb je het mis, als je ooit door een fles pure pepermunt etherische olie zoals VGOD Mighty Mint hebt gezogen, dan weet je de echte tandpastasmaak die je hebt elke ochtend je tanden poetsen is de smaak van munt.

Zoete smaak

Ongeveer 50% van de mensen die enige tijd met vapen zijn begonnen, zullen overschakelen op het gebruik van zoete en vette smaken zoals cakes of zuivelproducten. Er zijn ook een paar mensen die de geur van pepermunt niet roken, dus vette cake-vape-olie is altijd hun enige keuze. Maar maak je geen zorgen over de zoetheid van de damp, er zijn veel verschillende smaken om uit te kiezen, sommige van de vette oliën zijn de legende binnengegaan, zoals Ninja Man met kastanjechocolade, Taruto met cake. Gestileerde eieren of Jam Monster Series met brood, boter en fruitjam.

Smaak van drinkwater

Vape-etherische oliën zijn ook erg rijk van koffie tot thee en vervolgens tot frisdranken zoals Coca-Cola, Red Bull, melkthee, frisdrank, cocktails ... met de vette smaak van de vetdrankflessen en combineer met de zilveren he om de flessen met vape etherische olie koele drank te maken.

Tabak, sigaar

Sigaretten- en sigaararoma's vormen een integraal onderdeel van de essentiële olie-aroma's, sigarenaroma's kunnen worden gecombineerd met zowel fruit- als vetaroma's om beroemde sigaarvape-essentiële oliën zoals goud te creëren. Blad, Cubano, Kardinal ...