Hoe kan ik vape goed roken?

Hoe kan ik vape goed roken?

Vape roken op de juiste manier waarom het je zou moeten schelen

"Vapen roken" klinkt eenvoudig en de meeste mensen denken dat ze gewoon de olie in de brander gieten of de olie in de spiraal doen en dan op de knop drukken om te roken. Maar weet niet dat als vapen op de verkeerde manier wordt gerookt, dit niet alleen niet veel rook veroorzaakt, het ook ernstige problemen kan veroorzaken, zoals: brandend gevoel, brandende lippen tijdens het roken, watten of een vurig fenomeen Zuig .., ernstiger leiden tot PIN-explosie. Je hebt het belang gezien van het goed roken van vapen, toch? Ja, als je een nieuwe gebruiker van vape bent, zou je dit artikel moeten lezen, omdat het je in detail zal begeleiden over hoe je Vape op de juiste manier kunt gebruiken voor elke verschillende Vape-lijn, zodat je het product op de juiste manier kunt gebruiken. de meest vooraanstaande. Verspil je tijd niet meer, hier zal ik uitleggen hoe je Vape op de juiste manier gebruikt en zuigt voor elke verschillende damplijn.

# 1: The Right Vape Guide For Vape Series maakt gebruik van tankkoppen met spoel occ

Zoals je weet, is tank occ een zeer gemakkelijk te gebruiken tank, dus nieuwe vapers of meisjes zoals deze tanks vanwege het gemak en het is niet nodig om een ​​spoel of katoenen lont zoals een RDA-tank te bouwen, RTA-tank of RDTA-tank ... Als u het echter op de verkeerde manier gebruikt, zullen er nog steeds problemen zijn die schade veroorzaken en uw geld verliezen. Dus je moet leren hoe het werkt om vape op de juiste manier te gebruiken en te roken. Voordat ik je ging begeleiden, noemde ik kort het werkingsprincipe van deze tank: deze tank is de spoel-occ-tank, de spoel-occ is gemaakt door fabrikanten en je hoeft hem alleen maar te kopen om te zuigen. Principe: de etherische olie wordt in de tankbuis gegoten en vervolgens in de spoelbal geabsorbeerd in de katoenen bal, wanneer u de aan / uit-knop ingedrukt houdt, wordt de spoel occ kern warm om de olie in de watje te laten rijpen en rook te creëren. Dus hoe rook je vapen op de juiste manier?

Ten eerste: de eerste keer dat u het gebruikt, vult u de tank met essentiële olie en moet u minimaal 7-10 minuten wachten totdat de olie in het nieuwe katoen is gedrenkt.

Ten tweede: vul de tank niet met te veel olie, omdat dit zal leiden tot oliespetters op de mond als je rookt, naast te veel gieten, kun je niet alles opzuigen. . Je moet 50% - 70% of 30% schenken als je minder rookt

Ten derde: controleer Ohm voor gebruik; Voor tank occ-serie is weerstand van 0,2 Ohm tot 0,5 Ohm geschikt, Ohm is te laag, het is niet veilig, Ohm brandt niet en leidt tot oververhitting van de machine.

4: Steek de machine in een comfortabele positie in de mond, druk en trek

Donderdag: Bij het zuigen van damp Alleen in de spuitmond of ook wel bekend als Drip Tips weken, als je het in de tank steekt, verbrand je je lippen.

Vrijdag: rook niet te hard of te veel, maar wel op een matig niveau.

Zaterdag: rook niet te lang, het is gemakkelijk om te stikken of heet te zijn.

8: Rook niet te vaak te snel omdat de olie niet in het katoen is opgenomen, het is gemakkelijk te verbranden.

9e: Moet elke tank zorgvuldig leren, want er zijn tanks die alleen de kracht van 30w - 80w kunnen weerstaan, je herhaalt tot Box 2 PIn, de capaciteit van 200w en brandt op 100w-modus, het zal zeker branden.

10e: Laat de olie niet een nacht in de tank staan, want dan verdampt de olie en stroomt de olie.

11: Bovendien moet u de ventilatieopeningen aan de onderkant van de tank controleren voordat u gaat zuigen, u moet de ventilatiegaten aanpassen aan uw zuigvermogen om het gebruik te optimaliseren.

12: Reinig de spoel occ en tankbuis regelmatig tijdens gebruik, normaal 2 dagen 1 keer reinigen of reinigen bij het vervangen van andere essentiële oliën.

13: Houd de aanzuiging verticaal loodrecht op de grond of 30 graden schuin, mag niet horizontaal of ondersteboven zijn tijdens het roken omdat de olie niet in contact komt met de brander, wat leidt tot brandende spoel occ.

14e: pas de capaciteit van de damp aan tot een geschikt niveau; Normaal gesproken moeten nieuwe spelers spelen met 30w - 50w, na een tijdje kun je deze geleidelijk verhogen, afhankelijk van je vaardigheid.

Normaal gesproken wordt 1 spoel occ gebruikt in 1 tot 2 weken verbrand en de prijs is 70.000 VND / item, maar als je het goed gebruikt, kun je het binnen 1 maand of misschien recenter gebruiken, dit helpt U bespaart veel geld.

# 2: Hoe de zuigkracht voor Tank RDA goed te verdampen

De RDA-tank is een op katoen gebaseerde tank, deze tank is complexer dan de OCC-tank als een vape-speler die basiskennis nodig heeft over spoelrollen, katoenen wieken en kennis heeft van verschillende soorten spoeldraden. De problemen die kunnen optreden bij het gebruik van de RDA-tanklijn, zoals: katoenvlammen, gebroken spiraal, geoxideerde spiraal, brandwonden tijdens gebruik, spatten van essentiële oliën op de mond ... Het werkingsprincipe van deze tanklijn is: wanneer we op branden drukken, zal de stroom hete en rode spoel maken, wanneer de roodgloeiende spoel de essentiële olie in het katoen zal laten rijpen en de spoel de olie van het katoen zal absorberen wanneer het op het branden drukt. : smaakt goed, produceert veel rook, kan veel verschillende soorten spoelen spelen, gemakkelijk schoon te maken. Nadelen: moet regelmatig olie bijvullen, moet regelmatig van katoen wisselen (meestal één keer per dag verversen) Dus hoe je de damp goed kunt zuigen met de RDA-tanklijn

Ten eerste: weerstanden moeten geschikt zijn voor elk type tank, elk verschillend boxtype, meestal van: 0,15 Ohm tot 0,4 Ohm.

Ten tweede: Wick katoen op een matig niveau, niet te weinig katoen, niet te veel katoen. Als weinig katoen bij het verbranden tot gemakkelijk gebroken katoen zal leiden en niet veel olie zal doen wanneer het wordt gebruikt, als er te veel katoen niet in het gat van de spiraal of scheve spiraal past tijdens het branden.

Ten derde: moet de spoel controleren voordat de wattenbolletje in de spoel komt, u moet controleren of de spoel gelijkmatig rood is, zo niet, dan kan het zijn dat de spoellus open is of dat de schroef op de voet van de spoel los zit, u moet aanpassen rol het op en wikkel een watje.

Ten vierde: voeg olie toe, je moet de spiraal vullen met olie en dan toevoegen aan de watje

Ten vijfde: Net als bij het opzuigen van damp uit tank occ, moet je bij het zuigen alleen aan de zuigtip of de druppeltips zuigen, niet in de tank zuigen om brandwonden te voorkomen.

Ten zesde: u moet met mate roken, mag niet door de machine roken of ook niet, als een te sterke zuigkracht gemakkelijk heet wordt en stikt, als te lichte rook niet veel rook veroorzaakt.

Zaterdag: Vervang dagelijks wattenbolletjes en spoelreiniging, meestal 1 keer per dag, als u niet veel tijd heeft, dan ook twee keer per dag.

Achtste: mag alleen binnen 5 - 7S roken, mag niet worden doorgerookt om brandbaar katoen te krijgen en heet of stikt.

Negende: pas w aan in de juiste modus voordat je gaat roken, nieuwkomers moeten 30w - 50w bereiken, en daarna geleidelijk verhogen wanneer ze vertrouwd roken.

Tiende: rook 5-7 stomende olie moet doorgaan met het voorkomen van brandende wattenbolletjes

11e: Vervang de batterij gemiddeld elke 1-2 maanden, u moet controleren of de batterij is verroest of geoxideerd. Als u vindt dat deze is verroest en geoxideerd, moet u deze vervangen om te voorkomen dat gifstoffen en metalen worden opgenomen. in het lichaam.

12: Rook niet snel en continu door, zodat katoen gemakkelijk kan verbranden.

Dertiende: pas de ventilatieopeningen aan uw gebruiksvriendelijkheid aan.

Belangrijke opmerking: u moet tijdens gebruik kennis hebben van elke spoel om de juiste spoel te kiezen die past bij uw behoeften en voorkeuren. Vidu: Bacsic-spoel die je op 80w of meer verbrandt, zal zeker verbranden, of een kapotte spoel en nog gevaarlijker is een lipverbranding.

# 3: The Right Vape Suction Guide For RTA of RDTA Tank Series

De RTA- en RDTA-series verschillen van de bovenstaande 2 tanks omdat ze watten en etherische olie gebruiken, dus het gebruik en de hygiëne voor deze twee tanks zijn ook ingewikkelder en tijdrovend. meer tijd. De voordelen van deze 2 tanks zijn: Het smaakt net zo goed als de RDA-tank, heeft ook veel rook, wat tijd bespaart bij het aansteken van essentiële oliën. Nadelen: moeilijke katoenwisseling, bij het wisselen van katoen, bij losse algen of niet omgedraaid is het gemakkelijk om olie te lekken tijdens gebruik. Bovendien is de ruil moeilijk. Het gebruik of zuigen van damp met deze tanklijn is als volgt: Ten eerste: Controleer de weerstand van de spiraal voor de katoenen lont Ten tweede: Wikkel de watten matig in de spiraal om te voorkomen dat de spiraal of losse schroeven aan de voet van de derde spoel afwijken. : Nadat u de watten hebt afgevoerd, moet u de spoel vullen met olie en watten en vervolgens de lens opnieuw installeren. Woensdag: giet olie in de tank op een matig niveau: van 30% - 70% van de tank Donderdag: niet roken en roken binnen 5-7 seconden om hitte te vermijden Vrijdag: rook niet te snel, vermijd olie op tijd om in wattenbolletjes te trekken. Zaterdag: controleer of het zeewier strak zit om te voorkomen dat olie stroomt bij gebruik. 8: laat de olie niet een nacht in de tank staan ​​om de geur van etherische oliën te vermijden. 9: Dus 1 maximaal 2 dagen wattenstaafjes en de spoel 1 keer schoonmaken 10. Controleer regelmatig of de spoel beschadigd of geoxideerd is om deze te vervangen 11e: pas de capaciteit aan in overeenstemming met uw zuigvermogen 12e: Laat de olie en wattenbolletjes niet lang in de spiraal zitten zonder dit te gebruiken, dit zal vuil en gifstoffen veroorzaken. Als u het niet meer gebruikt of het een tijdje niet gebruikt, moet u het schoonmaken en drogen en vervolgens voorzichtig in de doos bewaren.

"Enkele zeer belangrijke opmerkingen bij het roken of het gebruik van damp"

Zonder kennis van Ohm-weerstanden, zou u niet uw eigen spoel moeten bouwen omdat deze gemakkelijk zal exploderen als de weerstand te laag of te hoog is.

Schakel de stroom uit wanneer u deze in uw zak of zak steekt, om het risico op onbedoelde brand en crashes te vermijden

Niet in water doen om te vermijden